APARTMAN 14

Apartman 14 (2+2) tj. dvosobni stan koji ima kupaonicu, spavaću sobu, dnevnu sobu. U dnevnoj se sobi nalazi se trosjed za razvlačenje (160×200)  koji služi kao pomoćni ležaj za dvije osobe. Također u dnevnoj sobi je kuhinja s štednjakom i hladnjakom koji ima malu ledenicu, zatim TV-Sat,  pribor za piće, jelo i kuhanje, mikrovalna pećnica. Klima. U spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet s posteljinom i ručnicima za svaku osobu. Klima, TV.  Apartman ima stol i stolice za sjedenje vani ispred apartmana. Apartman se nalazi u prizemlju kuće i ima pogled na more. Apartman ima mogućnost klimatizacije (dnevna i spavaća soba)  a klima se plaća dodatno, po potrebi. Od nas dobijete 20 sati gratis.

U apartmanu se nalazi pribor za jelo, piće i kuhanje, kuhalo za vodu, te posteljina, i ručnik (140×70 i 100×40) za svaku osobu. Apartman 14 nalazi se prizemlju kući i ima pogled na more. 

DOLAZAK – 14:00 – 23:00
ODLAZAK – 06:00 – 10:00
 
 
 
  

Pošaljite upit i rezervirajte apartman na vrijeme

Dragi gosti, popunite ovaj obrazac za upit oko rezervacija i drugih informacija o smještaju u našoj kući TOMI. Odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

 

Kada pošaljete upit za rezervaciju, kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku sa svim informacijama o slobodnim terminima, cijenom boravka te načinu rezervacije.

 

Comments are closed.