Blizina plaže

100. Trogir Plaža uvala Saldun ispod kuće Apartmani Tomi -Pješčano/šljunčana plaža Saldun koja je ispod naše kuće Tomi je izuzetno atraktivna. Na plaži ima hladovine za sve one koji se ne vole direktno izlagati suncu. Ova plaža je pogodna za djecu jer voda nije odmah duboka, a u moru je pjesak tako da je ugodno i za igranje djece, a i za noge onih koji ulaze bosih nogu u more. Na plaži ima kabina za presvlačenje.  Ova plaža je smještena na granici Trogira i Okruga . Na plaži se nalazi jedan restoran, gdje možete popiti piće,  ili uživati u laganoj mediteranskoj zdravoj hrani dalmatinske kuhinje. Pogledajte galeriju fotografija plaže ispod naše kuće TOMI.

Otok Čiovo obiluje i drugim lijepim plažama koje su blizu naše kuće. Plaže se nastavljaju jedna na drugu u duzini 2 km.  200 m od naše kuće TOMI nalazi se plaža kampa ROŽAC
Plaža Rožac duga je oko 500 m, zanimljiva je radi svoje raznolikosti, šljunčani dio je pogodan za djecu, a drugi dio je šljunčan u kombinaciji sa blagim stijenama, idealan za sunčanje u osami i ronjenje. Ovdje zbilja može svatko pronaći mjesto za sebe! Donsimo vam galeriju fotografija plaže (kampa) Rožac koje je od nas udeljena stotinjak metara.

Na plažu Rožac nastavlja se velika šljunčana plaža u Okrugu Gornjem dugačka 1500m te je zbog toga prozvana „Copacabana“. Na plaži se nalaze brojni atraktivni barovi i restorani koji vam tijekom dana nude razna osvježavajuća pića a zabava traje do ranih jutarnjih sati. Za njima ne zaostaje ni ponuda sportsko-rekreativnih sadržaja: let padobranom, vožnja u tubama, najam skutera, vožnja na banani i dr. Plaža “Copacobana” udaljena je oko 600m od naše kuće TOMI – pogledajte galeriju s plaže “Copacobana.”

Ovo su samo plaže najbliže našoj kući TOMI. Na otoku Čiovu ima još puno prelijepih plaža, prirodnih i divljih uvala. Na vama je da ih otkrijete…
Dođite i uvjerite se!

Comments are closed.