O nama / Gdje se nalazimo

partmnai blizu mora i plažeNaši APARTMANI TOMI nalaze se neposredno (prvi red) do mora i pješčano/šljunčane plaže na otoku Čiovo u općini Trogir.

Trogir stari povijesni grad udaljen je svega 1500m od naše kuće, odnosno uz laganu šetnju 10 – 15 minuta. Osim što je poznat kao prekrasan grad koji je dio svjetske baštine pod zaštitom UNESCO-a, Trogir je poznat i po svojim živim ljetnim noćima.

Plaža Saldun nalazi se odmah ispod naše kuće (50m). Plaže se u malim prekidima nastavljaju jedna na drugu u dužini do 2 km. Na plaži ispod naše kuće ima hladovine za sve one koji se ne vole direktno izlagati suncu. Uz našu kuću nalazi se trgovina (Mini Market) s prehranom. Za naše goste imamo besplatno parkiralište za auto. Grad split je udaljen 25 km od nas, Šibenik 40 km, Nacionalni park Krka 50 km, a Međugorje 160 km od nas.

U našoj kući TOMI nudimo vam tri vrste smještaja a to su Apartmani, studio apartmani i sobe. Uz smještajne jedinice gosti mogu koristiti dvorište i terasu za roštiljanje.

Nalazimo se u središtu Dalmacije, na sjeverozapadnom dijelu Kaštelanskog zaljeva, između Splita (25 km) i Šibenika (45 km). Blizina zračne luke Split (10 km), izlaza na autocestu A1 (15km), trajektna luke Split (25 km) i odlična autobusna povezanost grada sa okolicom, daje Trogiru pristupačnost i otvorenost kako kopnenim tako i morskim putem. Zbog pozicije i prirodne zaštićenosti, njegova je luka omiljena destinacija i za nautičare.

 

 

 

Comments are closed.