Plaže blizu nas

Apartmani Tomi blizu plaže i mora Trogir Čiovo

 Pedesetak metara ispod naše kuće nalazi se plaža Saldun (Mariniova draga). Zbog plićeg mora pri ulazu pogodna je za obitelji s djecom. Ako se ne volite previše izlagati suncu, na plaži ima prirodne hladovine. Na plaži postoje kabine za presvlačenje, tuš,… Pored plaže nalazi se caffe bar i restoran gdje možete kušati razne sladolede ili uživati u laganoj mediteranskoj zdravoj hrani iz dalmatinske kuhinje. 

 

Odmah uz Plažu Saldun nastavlja se plaža Rožac  (Auto kamp)  s prekrasnim uvalama. Čisto more, mir, šetnice uz plažu, čine ovu plažu privlačnom. Svi koji posjete ovu plažu zaljube se u nju i uvijek se rado vraćaju na nju.

Ova je plaža pogodna za sve uzraste. U auto kampu nalazi se restoran gdje možete nešto pojesti ili osvježiti se uz hladno pivo ili sok. Plaža Rožac udaljena je oko 100 metara od naše kuće.

Posebno lijepu ovu plažu čine predivni zalasci sunca.

Na plažu Rožac nastavlja se velika plaža OKRUG ili Copacabana dugačka oko dva kilometra te je zbog toga prozvana „Copacabana“. Na plaži se nalaze brojni atraktivni barovi i restorani koji vam tijekom dana nude razna osvježavajuća pića a zabava traje do ranih jutarnjih sati.  Za njima ne zaostaje ni ponuda sportsko-rekreativnih sadržaja: let padobranom, vožnja u tubama, najam skutera, vožnja na banani i dr. Zbog svog finog šljunka, zabavnih sadržaja plaža je idealna mlade ili obitelji s djecom. Plaža “Copacobana” udaljena je oko 500m od naše kuće TOMI

Ovo su samo plaže najbliže našoj kući TOMI. 

Na otoku Čiovu ima još puno prelijepih plaža, prirodnih i divljih uvala. Na vama je da ih otkrijete,…


Dođite i uvjerite se!

 

 

Copyright © Apartmani Tomi

Otok Čiovo, Trogir
Dražena i Mirko Puđa Put Salduna I 1
21220 Trogir – Čiovo Tel. +385922185559